Luk

Luk
Luk

Luk

L 183 Forslag til lov om ændring af lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven, lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet, våbenloven, udleveringsloven samt lov om udlevering af lovovertrædere til Finland, Island, Norge og Sverige.

(Ændring af revisionsbestemmelse).

Af: Justitsminister Søren Pind (V)
Samling: 2015-16
Status: Stadfæstet
Formålet med lovforslaget er at ændre revisionsbestemmelsen vedrørende retsplejelovens § 786, stk. 4, om pligten for udbydere af telenet- eller teletjenester til at foretage registrering og opbevaring i 1 år af oplysninger om teletrafik til brug for efterforskning og retsforfølgning af strafbare forhold, således at justitsministeren fremsætter forslag om revision af bestemmelsen i folketingsåret 2016-17 frem for 2014-15.

Det foreslås, at loven træder i kraft 1. juli 2016.
Forslaget blev vedtaget. For stemte 77 (S, DF, V, KF), imod stemte 33 (EL, LA, ALT, RV, SF), hverken for eller imod stemte 0.
Partiernes ordførere
Trine Bramsen (S), Peter Kofod (DF), Preben Bang Henriksen (V), Pernille Skipper (EL), Christina Egelund (LA), Josephine Fock (ALT), Zenia Stampe (RV), Søren Pape Poulsen (KF) og Lisbeth Bech-Nielsen (SF)