Luk

Luk
Luk

Luk

L 16 Forslag til lov om ændring af lov om tinglysning, lov om afgift af tinglysning og registrering af ejer- og panterettigheder m.v., lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v. og forskellige andre love.

(Ændring af reglerne for tinglysning og realkreditbelåning vedrørende visse tele-, energiforsynings- og vandforsyningsvirksomheder).

Af: Justitsminister Søren Pind (V)
Samling: 2016-17
Status: Stadfæstet
Formålet med lovforslaget er at sikre, at digital infrastruktur kan gøres til genstand for realkreditbelåning, hvilket bidrager til at opnå en god mobil- og bredbåndsdækning og øger digitaliseringen i hele landet.

Lovforslaget udmønter en del af den aftale, som den daværende regering (Socialdemokratiet og Radikale Venstre), Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti indgik i februar 2015, »Aftale om vækstplan for digitalisering i Danmark«.

Det foreslås, at loven træder i kraft den 1. januar 2017.
Forslaget blev vedtaget. For stemte 107 (S, DF, V, EL, LA, ALT, RV, SF og KF), imod stemte 0, hverken for eller imod stemte 0.
Partiernes ordførere
Trine Bramsen (S), Peter Kofod (DF), Preben Bang Henriksen (V), Søren Egge Rasmussen (EL), Christina Egelund (LA), Roger Courage Matthisen (ALT), Zenia Stampe (RV), Søren Pape Poulsen (KF) og Lisbeth Bech-Nielsen (SF)