Luk

Luk
Luk

Luk

L 166 Lov om ændring af lov om lønninger og pensioner m. v. til statens tjenestemænd.

Af: Minister for statens lønnings- og pensionsvæsen Aage Hastrup (KF)
Samling: 1968-69
Status: Stadfæstet
Lov nr. 106 af 29-03-1969
I overensstemmelse med indstillinger fra tjenestetids- udvalget af 1965 var der med finansudvalgets tilslutning blevet gennemført dels en ændret aflønning for de i 1. lønningsklasse normerede stillinger for landpostbude med virkning fra 1. juni 1968, dels en udvidelse af det tidsrum, for hvilket der kunne ydes tjenestemændene natpenge med virkning fra 1. oktober 1967.

Ved loven er de bestemmelser i lønnings- og pensionsloven, der vedrører de nævnte forhold, ændret således, at de er overensstemmende med de gennemførte nyordninger. Der er herved skabt fornøden lovhjemmel for ændringerne for så vidt angår tiden efter udløbet af finansåret 1968-69.

Lovforslaget fremsattes og behandledes i folketinget sammen med forslaget til normeringslov for finansåret 1969-70. Det gav ikke anledning til bemærkninger hverken i folketingssalen- eller i den betænkning, lønningsudvalget afgav over forslaget. Det gennemførtes uændret og vedtoges énstemmigt ved 3. behandling med 158 stemmer.
Partiernes ordførere
Ivar Nørgaard (S), Adam Møller (KF), Knud Enggaard (V), Jens Bilgrav-Nielsen (RV), Morten Lange (SF) og Svend Erik Kjær Rasmussen (VS)