Luk

Luk
Luk

Luk

L 14 Lov om ændring af lov om selvangivelsen af indkomst og formue, om foranstaltninger til kontrol med selvangivelsen og om straffen for skattesvig m. v.

Af: Finansminister Poul Møller (KF)
Samling: 1970-71
Status: Stadfæstet
Lov nr. 281 af 09-06-1971
Efter 1. behandling henvist til samme udvalg som forslag til lov om beskatningen af pensionsordninger m. v., se nærmest foregående sag.

Efter 2. behandling henvist til fornyet udvalgsbehandling.

Ved loven foretoges i lov om selvangivelsen af indkomst og formue, om foranstaltninger til kontrol med selvangivelsen og om straffen for skattesvig m. v., jfr. lovbekendtgørelse nr. 350 af 14. august 1967, som ændret ved lov nr. 371 af 13. november 1968, enkelte ændringer, der er redaktionelle følger af den samtidig gennemførte lov om beskatningen af pensionsordninger m. v.

Lovforslaget fremsattes og behandledes i folketinget sammen med forslaget til den nævnte lov om beskatningen af pensionsordninger m. v., og der henvises til omtalen heraf under den nærmest foregående sag.

Ved 3. behandling vedtoges lovforslaget enstemmigt med 82 stemmer (KF, V, RV); 59 medlemmer (S, SF, VS, DK, Rosing og Djurhuus) undlod at stemme.
Partiernes ordførere
Henry Grünbaum (S), Erik Haunstrup Clemmensen (KF), Jørgen Langkilde (KF), Niels Andersen (V), Helge von Rosen (RV), Erik Nordqvist (RV), Sigurd Ømann (SF) og Hanne Reintoft (DKP)