Luk

Luk
Luk

Luk

L 123 Forslag til lov om ændring af lov om administration af Det europæiske økonomiske Fællesskabs markedsordninger for landbrugsvarer m.v.

Af: Landbrugs- og fiskeriminister Niels Anker Kofoed ()
Samling: 1974-75 (1. samling)
Status: Bortfaldet
Efter lovforslaget ophæves bestemmelsen i § 22 i lov om administration af Det europæiske økonomiske Fællesskabs markedsordninger for landbrugsvarer, hvorefter forslag om revision af loven fremsættes for folketinget senest i folketingsåret 1974-75.

Om baggrunden for lovforslaget, der blev fremsat sammen med forslag til lov om ændring af lov om administration af Det europæiske økonomiske Fællesskabs forordninger om markedsordninger for frugt- og gartneriprodukter m. v. (se nærmest følgende sag), hedder det bl. a. i de ledsagende bemærkninger:

„De ved loven indførte regler om administrationen af Fællesskabets markedsordninger har vist sig at fungere hensigtsmæssigt. Der foreligger heller ikke for finansministeriet erfaringer, som kan begrunde ændringer i loven på indeværende tidspunkt. Det skønnes derfor ikke nødvendigt at bibeholde en obligatorisk revisionsfrist."

Lovforslaget nåede ikke til 1. behandling inden udskrivningen af nyvalg til folketinget.