Luk

Luk
Luk

Luk

B 34 Forslag til folketingsbeslutning om Danmarks ratifikation af overenskomst af 8. juni 1973 mellem Danmark og Sverige om lufttrafiktjeneste m.m. i anledning af anlæg af en dansk lufthavn på Saltholm.

Af: Minister for offentlige arbejder Niels Matthiasen (S)
Samling: 1974-75 (2. samling)
Status: Afvist
Forslaget er en genfremsættelse af et i 1. samling fremsat enslydende forslag (se 1. samling, B. II. nr. 3). Det genfremsattes i 2. samling af minister for offentlige arbejder Niels Matthiasen og blev efter at være taget tilbage af denne optaget af Glensgård (FP) (F. sp. 3903).

På forslag af Risgaard Knudsen (S) blev forslaget afvist ved 1. behandling uden forhandling og var dermed bortfaldet. Afstemning om afvisning fandt sted ved navneopråb. Forslaget om afvisning af forslaget vedtoges med 125 stemmer mod 28 (FP og VS); ingen stemte hverken for eller imod; 26 var fraværende. (F. sp. 4710).

Forslaget må i øvrigt ses i sammenhæng med forslag til folketingsbeslutning om Danmarks ratifikation af overenskomst af 8. juni 1973 mellem Danmark og Sverige om faste forbindelser over Øresund (B. II. nr. 39), forslag til folketingsbeslutning om Danmarks ratifikation af overenskomst af 16. oktober 1973 mellem Danmark og Sverige om spørgsmål vedrørende told og rnerværdiafgift i forbindelse med bygning og drift af faste forbindelser over Øresund (B. II. nr. 21) og forslag til lov om opfyldelse af overenskomster om trafikanlæg i Øresundsregionen (A. II. nr. 69).