Luk

Luk
Luk

Luk

L 170 Forslag til lov om visse personalemæssige spørgsmål i forbindelse med de færøske myndigheders overtagelse af sager og sagsområder.

Af: Finansminister Thor Pedersen (V)
Samling: 2004-05 (2. samling)
Status: Stadfæstet
Efter 1. beh. henvist til Det Politisk-Økonomiske Udvalg (PØU).

Efter 2. beh. henvist til fornyet behandling i Det Politisk-Økonomiske Udvalg (PØU).

Loven finder anvendelse i forbindelse med de færøske myndigheders overtagelse af sagsområder samt andre opgaver fra den danske stat efter lov om de færøske myndigheders overtagelse af sager og sagsområder. Tjenestemandsansatte hos de danske myndigheder på Færøerne kan overgå til ansættelse som færøske tjenestemænd under de herfor gældende forhold og betingelser i forbindelse med overdragelsen af en sag eller et sagsområde til Færøerne. Tilbuddet gælder indtil 2 år efter overtagelsen.

Lovforslaget skulle ses i sammenhæng med og som konsekvens af lovforslag nr. L 169 om de færøske myndigheders overtagelse af sager og sagsområder. Der henvises til dette forslag.

Lovforslaget vedtaget med 109 stemmer (V, S, DF, KF, RV, SF og FF) mod 1 (TF); 4 (EL og IA) stemte hverken for eller imod.
Lovforslaget vedtaget med 109 stemmer (V, S, DF, KF, RV, SF og FF) mod 1 (TF); 4 (EL og IA) stemte hverken for eller imod.
Partiernes ordførere
Pia Larsen (V), Frank Jensen (S), Kim Christiansen (DF), Christian Wedell-Neergaard (KF), Niels Helveg Petersen (RV), Kristen Touborg (SF), Frank Aaen (EL), Høgni Hoydal (TF) og Anfinn Kallsberg (FF)