Luk

Luk
Luk

Luk

B 90 Forslag til folketingsbeslutning om videregivelse af oplysninger fra Finanstilsynet til det færøske landsstyre og det grønlandske landsstyre angående de færøske og grønlandske finansielle institutioners virksomhed.

Samling: 2003-04
Status: Bortfaldet
Efter 1. beh. henvist til Det Politisk-Økonomiske Udvalg (PØU).

Forslaget til folketingsbeslutning pålagde regeringen at ændre lov om finansiel virksomhed med henblik på at sikre, at det færøske landsstyre og det grønlandske landsstyre fik adgang til oplysninger fra Finanstilsynet om de færøske og grønlandske finansielle institutioners virksomhed.

Baggrunden for beslutningsforslaget var at sikre, at det færøske og det grønlandske landsstyre fik adgang til relevant og nødvendig information om de finansielle institutioners virksomhed, således at landsstyret på henholdsvis Grønland og Færøerne fik mulighed for at få den viden og de redskaber, der var nødvendige for at kunne styre økonomien samt tage de initiativer, der var nødvendige for at undgå kriser og økonomiske vanskeligheder.
Partiernes ordførere
Pia Larsen (V), Per Kaalund (S), Poul Fischer (DF), Aage Frandsen (SF), Margrethe Vestager (RV), Pernille Rosenkrantz-Theil (EL), Tove Videbæk (KD), Tórbjørn Jacobsen (TF) og Kuupik Kleist (IA)