Luk

Luk
Luk

Luk

L 129 Forslag til lov om ændring af avu-loven, lov om arbejdsmarkedsuddannelser m.v. og lov om erhvervsrettet grunduddannelse og videregående uddannelse (videreuddannelsessystemet) for voksne.

(Ophævelse af revisionsbestemmelser vedrørende individuel kompetencevurdering).

Af: Undervisningsminister Tina Nedergaard (V)
Samling: 2010-11 (1. samling)
Status: Stadfæstet
Ved en lovændring i 2007 blev de tre love udbygget med bestemmelser om individuel kompetencevurdering. Der blev i hver af de tre love indsat en bestemmelse om, at bestemmelserne om individuel kompetencevurdering skulle tages op til revision i folketingsåret 2010-11.

Loven ophæver revisionsbestemmelserne. Efter en samlet vurdering af lovændringerne i 2007 finder Undervisningsministeriet ikke, at der er grundlag for at foretage indholdsmæssige ændringer i lovene på dette tidspunkt. Undervisningsministeriet vil i løbet af 2011 iværksætte initiativer for at støtte en bredere implementering af ordningerne om realkompetence på uddannelsesinstitutionerne.
Vedtaget 111 stemmer for forslaget (V, S, DF, SF, KF, RV, EL, LA, UFG) 0 stemmer imod forslaget 0 stemmer hverken for eller imod forslaget
Partiernes ordførere
Ulla Tørnæs (V), Nick Hækkerup (S), Karsten Hønge (SF), Marlene Harpsøe (DF), Charlotte Dyremose (KF) og Johs. Poulsen (RV)