Luk

Luk
Luk

Luk

L 68 Forslag til lov om ændring af lov om elektroniske kommunikationsnet og -tjenester.

(Opgørelse af nettoomkostninger ved udbud af forsyningspligtydelser).

Af: Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF)
Samling: 2011-12
Status: Stadfæstet
Formålet med loven er at bringe de danske regler i overensstemmelse med Kommissionens fortolkning af Parlamentets og Rådets direktiv 2002/22/EF af 7. marts 2002 om forsyningspligt og brugerrettigheder i forbindelse med elektroniske kommunikationsnet og -tjenester (forsyningspligtdirektivet) med senere ændringer.

Efter loven vil eventuelle underskud på de tjenester, som ikke er omfattet af forsyningspligtdirektivet (radiobaserede maritime nød- og sikkerhedstjenester) ikke længere kunne modregnes i et eventuelt overskud på de forsyningspligtydelser, som er omfattet af direktivet (fastnettelefoni, nummeroplysningstjeneste og særlige forsyningspligtydelser til nærmere afgrænsede grupper af personer med handicap).
Vedtaget 99 stemmer for forslaget (V, S, DF, RV, SF, LA, KF) 8 stemmer imod forslaget (EL) 0 stemmer hverken for eller imod forslaget
Partiernes ordførere
Torsten Schack Pedersen (V), Trine Bramsen (S), Hans Kristian Skibby (DF), Annette Vilhelmsen (SF), Andreas Steenberg (RV), Ole Birk Olesen (LA) og Brian Mikkelsen (KF)