Luk

Luk
Luk

Luk

L 106 Forslag til lov om ændring af lov for Grønland om visse spil.

(Bevarelse af monopolet for udbuddet af onlinebingo og heste- og hundevæddemål m.v.).

Af: Skatteminister Karsten Lauritzen (V)
Samling: 2017-18
Status: Stadfæstet
Formålet med lovforslaget er at bevare monopolet på udbud af onlinebingo og heste- og hundevæddeløb i Grønland, indtil det grønlandske selvstyre har haft mulighed for at tage stilling til, om selvstyret ønsker disse spil liberaliseret.

Den nuværende systematik i lov for Grønland om visse spil indebærer, at udbudsformen af de spil, som reguleres i loven, følger udbudsformen i Danmark i medfør af lov om spil. Da liberaliseringen af onlinebingo, væddemål på heste- og hundevæddeløb og væddemål på kapflyvning med brevduer i Danmark træder i kraft den 1. januar 2018, vil Grønland blive omfattet af liberaliseringen, medmindre L 106 vedtages og kan træde i kraft den 1. januar 2018.
Forslaget blev vedtaget. For stemte 106 (S, DF, V, EL, LA, ALT, RV, SF, KF og IA), imod stemte 0, hverken for eller imod stemte 0.
Partiernes ordførere
Karin Gaardsted (S), Henrik Brodersen (DF), Marcus Knuth (V), Christian Juhl (EL), Carsten Bach (LA), Nikolaj Amstrup (ALT), Anders Johansson (KF), Aaja Chemnitz (IA) og Aleqa Hammond (UFG)